Walaupun hadir pada slot yang pertama, ingin juga saya selitkan khabar mengenai kelas mingguan di Cawangan Tanjong Malim. Di sini sedikit rentetan perjalanan kuliah tersebut. Berita ini adalah sumbangan ikhlas daripada blog Stokis HPA Tanjong Malim.

6 Januari 2010, 9.30 mlm, HPA Caw. Tg. Malim- Alhamdulillah, mengambil semangat Maal Hijrah 1431H, kelas mingguan HPA bagi komuniti Tanjong Malim pada malam ini telah berjalan dengan lancar dan dihadiri oleh lebih daripada 20 orang ahli. Kehadiran ahli ke kelas mingguan kali ini lain daripada yang biasa dan semakin meningkat dari minggu ke seminggu. Ini menandakan keahlian HPA semakin bertambah dan kesedaran ahli untuk menghadiri kelas-kelas mingguan semakin meningkat. "Rukun 6M dalam HPA yang salah satunya [Menghadiri kelas/kuliah/majlis ilmu HPA] adalah salah satu Pra Syarat kejayaan ahli di dalam memperjuangkan HPA ini...."Ulas pengerusi majlis, Ust Tarmizi.

Kelas mingguan pada malam ini disampaikan oleh PJS Jamaluddin dan PJS Pak Lah yang masing-masing menyampaikan slot berkaitan dengan Profail Syarikat, Produk Knowledge (Kencing Manis dan Sinergi Herba) serta Pelan Pemasaran dan Insentif 2010. "Semua ahli layak menerima insentif 2010, jika bersungguh-sungguh atau dengan sepenuh hati berjuang bersama HPA...Rebutlah peluang yang HPA tawarkan ini....." Kata Pak Lah dengan penuh bersemangat.

"Pejabat pentadbiran HPA akan berpindah ke Menara HPA di Seksyen 13 Shah Alam secara berperingkat, dan InsyaAllah dijangka akan dirasmikan pada bulan Mac 2010...", Kata PJS Jamaluddin. Ahli-ahli HPA khsusunya disekitar Lembah Klang berasa bersyukur dengan perkembangan terbaru ini dan perlu merebut peluang untuk bekerja lebih kuat lagi untuk menggempurrrr pasaran dan produk halal HPA di dalam dan luar negara.

Koleksi GambaQ

Posted by Haddy Haswyra Thursday, January 7, 2010

0 comments

Post a Comment

Subscribe here

PENGUMUMAN

Kuliah Mingguan HPA Tanjong Malim akan diadakan pada:

Masa : 9.00 Malam
Tempat : HPA Cawangan Tanjong Malim
Tarikh : Setiap Hari Rabu


Dijemput kepada semua warga Tanjong Malim datang beramai-ramai ke Kuliah Mingguan ini bagi mendalami ilmu serta mengetahui selok belok menjadi usahawan HPA dan Islam yang berjaya.

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI HPA:


# Yuran keahlian HPA hanya RM 30.00 sahaja seumur hidup.

# Tiada yuran tahunan.

# Perniagaan ini boleh diwarisi.

# Peluang menikmati pelbagai bonus dan insentif yang disediakan.

# Terdapat 11 ganjaran bonus hebat dari HPA.

# Diskaun harga untuk semua produk dari 20% - 25%.
Peluang menambah ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, refleksologi, kiropraktik, ilmu diagnos penyakit melalui tapak tangan, iridologi (anak mata), lidah dan denyutan nadi.

# Pelan pemasaran yang begitu mudah. ADIL dan SUKSES.

# Tiada penurunan pangkat dan peratusan bonus serta tiada group sales maintain!

# Berpeluang menjana pendapatan lumayan melalui program 5 angka dalam masa 5 bulan dengan menyertai Seminar Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) HPA.

# Berpeluang melabur dalam Koperasi Wahida HPA. Anggaran pulangan 10-25% setahun.


AKAN DATANG!!!!

Program (PBC) PERKONGSIAN BIJAK CEMERLANG, Bulan Februari di KOMPLEKS TABUNG HAJI KELANA JAYA, anjuran Kelab Pemimpin Utara (KPU) akan diadakan seperti berikut:

Tarikh : 26 - 27 Jun 2010
Tempat : Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya
Yuran : RM 160/seorang


Daftarkan segara peserta anda. Maklumat lanjut, sila hubungi: Abdul Hadi di talian 019-5960282

PESANAN PRODUK

Untuk membuat pesanan produk, ikuti langkah ini :

1. HUBUNGI SAYA :
a) Telefon bimbit : 019-5960282 atau
b) Telefon rumah : 05- 4584306 atau
c) E-mail : abdhadi@upsi.edu.my

2. KAEDAH BAYARAN :
a) Bank Islam : 02020020322038 atau
b) Maybank Berhad : 152023180894 atau
c) Cek Bank Tempatan atau
d) Wang Pos
Atas nama ABDUL HADI BIN AHMAD

3) HUBUNGI SAYA SETELAH ANDA MEMBUAT BAYARAN.

Nota :
1) Penghantaran PERCUMA bagi kawasan TANJONG MALIM sahaja.
2) Luar kawasan Kuala Lumpur, tambah RM5.00 sebagai cas penghantaran.

LIHAT CAWANGAN HPA